Logies met ontbijt in ons karakteristieke pand uit 1870 in het midden van het dorp Ulrum aan de rand van Nationaal Park Lauwersmeer. Een paradijs voor rustzoekers, natuurliefhebbers, wandelaars, vogelaars, eilandbezoekers en last but not least kunstliefhebbers.

Ulrum, een van de grotere dorpen van gemeente De Marne, ligt tegen Friesland aan in het uiterste westen van de provincie Groningen op circa 5 km van de Waddenzee en 15 km van de haven van Lauwersoog, vertrekpunt van de veerboot naar Schiermonnikoog.

De zit- slaapkamer is comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Twee royale eenpersoonsbedden. Een douche met toilet. TV. Een tweepits kookplaat, een koffiezetter, koelkast, enzovoort. Met een eigen ingang heeft u maximale privacy. Parkeren is geen probleem en fietsers kunnen hun fiets in de inpandig bereikbare naastgelegen werkplaats stallen. En natuurlijk is er wifi en Netflix.

Onze bronzen beelden, schilderijen en pasteltekeningen geven de kamer een eigen sfeer. Op de kamer kunt u genieten van het door ons klaargemaakte ontbijt.

 

 

 

Wij hebben één tweepersoons kamer. De kamer kost € 75 per nacht. Inclusief ontbijt. Zonder ontbijt betaalt u per persoon 5 euro  minder.

Bij langdurig verblijf (langer dan tien dagen) is de prijs in overleg.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer 06 29303257 of 0595-401032, maar u kunt uw vragen ook via het contactformulier stellen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een antwoord geven.