U bent van harte welkom in één van onze twee appartementen Bed&Beeld.

U kan kiezen voor het appartement in ons karakteristieke pand uit 1870 met originele details (B), of  voor het eigentijdse appartement met terras en uitzicht op de tuin (A).

Het appartement met de karakteristieke details uit 1870 is comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Twee royale eenpersoonsbedden. Een douche met toilet. Tv. De keuken is voorzien van een tweepits inductie kookplaat, een koffiezetter, koelkast, oventje enzovoort. Met een eigen ingang heeft u maximale privacy. Parkeren is geen probleem en fietsers kunnen hun fiets in de inpandig bereikbare naastgelegen werkplaats stallen. En natuurlijk is er wifi.

Midden in het dorp Ulrum aan de rand van Nationaal Park Lauwersmeer. Een paradijs voor rustzoekers, natuurliefhebbers, wandelaars, vogelaars, eilandbezoekers en last but not least kunstliefhebbers.

Ulrum, een van de grotere dorpen van gemeente Het Hogeland, ligt tegen Friesland aan in het uiterste westen van de provincie Groningen op circa 5 km van de Waddenzee en 15 km van de haven van Lauwersoog, vertrekpunt van de veerboot naar Schiermonnikoog.

Onze bronzen beelden, schilderijen en (pastel-)tekeningen geven de appartementen een eigen sfeer.

We verzorgen GEEN ONTBIJT.

Op verzoek zijn er (afbak-)broodjes, beleg, eieren, en dergelijke voor een eenvoudig ontbijt op de kamer aanwezig.

Er is kookgelegenheid, een koelkast en een oventje.

Het minimum aantal nachten dat u bij ons kunt verblijven is twee.

Wij hebben één tweepersoons kamer. De kamer kost € 85 per nacht bij tenminste 2 overnachtingen. Minder overnachtingen is niet mogelijk.

Bij langdurig verblijf (langer dan tien dagen) is de prijs in overleg.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer

06 29303257 of 0595-401032, maar u kunt uw vragen ook via het contactformulier stellen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een antwoord geven.