Corona / covid maatregelen

Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. De 1.5 meter regel is in ons pand nergens een probleem. De kamer is met een ‘eigen’ ingang gemakkelijk te bereiken.

We verzorgen GEEN ONTBIJT. In de kamer is een aanrecht en kookgelegenheid aanwezig. Het minimum aantal nachten dat u bij ons kunt verblijven is drie.

U bent van harte welkom!

Overnachten in ons karakteristieke pand uit 1870 in het midden van het dorp Ulrum aan de rand van Nationaal Park Lauwersmeer. Een paradijs voor rustzoekers, natuurliefhebbers, wandelaars, vogelaars, eilandbezoekers en last but not least kunstliefhebbers.

Ulrum, een van de grotere dorpen van gemeente De Marne, ligt tegen Friesland aan in het uiterste westen van de provincie Groningen op circa 5 km van de Waddenzee en 15 km van de haven van Lauwersoog, vertrekpunt van de veerboot naar Schiermonnikoog.

De zit- slaapkamer is comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Twee royale eenpersoonsbedden. Een douche met toilet. TV. Een tweepits kookplaat, een koffiezetter, koelkast, enzovoort. Met een eigen ingang heeft u maximale privacy. Parkeren is geen probleem en fietsers kunnen hun fiets in de inpandig bereikbare naastgelegen werkplaats stallen. En natuurlijk is er wifi en Netflix.

Onze bronzen beelden, schilderijen en pasteltekeningen geven de kamer een eigen sfeer.

 

 

 

Wij hebben één tweepersoons kamer. De kamer kost € 75 per nacht bij tenminste 3 overnachtingen. Minder overnachtingen is niet mogelijk. Ook in verband met de corona/covid 19 epidemie hebben we besloten geen ontbijt te verzorgen.

Bij langdurig verblijf (langer dan tien dagen) is de prijs in overleg.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer 06 29303257 of 0595-401032, maar u kunt uw vragen ook via het contactformulier stellen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een antwoord geven.